Despre mine

In primul rand sunt un om, ca si tine, am gresit si am invatat, am cazut si m-am ridicat, de nenumarate ori si la propriu si la figurat. Am avut momentele mele de cumpana, pe care le-am gestionat cu ajutoare specializate. Am invatat sa ma bucur de fiecare moment din viata si sa imi accesez propriile resurse.

Am experiență în:

  • detectarea profilului unic al persoanei și analizarea opțiunilor de tratament ale fiecărui client în parte;
  • intervenții psihoterapeutice în situații de criză,
  • lucrul cu copiii, adolescenții și părinții acestora;
  • abordarea dependențelor;
  • evaluare și testare psihologică;

Am studiat:

Facultatea de Psihologie și Științele Educației, specializarea Psihologie,  Universitatea București – Cursuri la zi;

Specializari:Psihoterapii Cognitiv Comportamentale,Terapia Centrata pe Scheme Cognitive (Schema Therapy), Psihologie Clinică și Consiliere Psihologică ,Psihologie Aplicată în domeniul Securității Naționale, Studii postuniversitare în  Psiho-Oncologie; Studii de Specializare în Testul Psihodiagnostic Rorschach;

Din anul 2012 sunt atat psiholog clinician,cat si psihoterapeut,lucrand atat in cadrul cabinetului propriu,cat si in cadrul institutiilor de profil clinic( in prezent: https://www.medicover.ro/cauta/1,i,171?Query=Andreea+Denes )

Afilieri: Membră a Colegiului Psihologilor din România (C.O.P.S.I ),Membru al Asociatiei de Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala (AHPCC) Bucuresti.“

Nu ma gandeam in timpul liceului ca voi ajunge psiholog(in liceul meu am frecventat o clasa de profil real:matematica-informatica).In anul terminal m-am pregatit pentru admiterea la facultatea de Psihologie-Universitatea Bucuresti,urmand diverse specializari de profil.

Ca psiholog,mi-am inceput activitatea profesionala realizand ateliere de dezvoltare personală pentru copii.Astfel,utilizand jocul ca metoda de lucru cu acestia, iar mai tarziu lucrand intr-o clinica cu persoane defavorizate social si cu nevoi multiple,mi-am reamintit cat de utila este acesta metoda de expresie si la varsta adulta atunci cand este cazul si cu cine este cazul. Jocul contribuie la mentinerea unui Copil fericit in interiorul fiecaruia dintre noi si implicit la existenta unui Adult sanatos psihic.

Activitatea pe care o desfasor, m-a invatat ca: fizicul poate incorpora expresia psihicului,insa si invers: valentele psihicului, isi pot gasi exprimarea in fizic !

Cred ca avem nevoie sa ne cunoastem pe noi insine cu adevarat, sa nu ne mai ingrijoram pentru ceea ce nu este al nostru pentru a putea fii fericiti si a evolua.

Emisiuni TV

Interviu David Prescott

Interviu Daniel Goleman

Interviu Brent Geary

Interviu Marco Romeo