Creare magazine online

Platformă de magazin online la cheie

Poți avea magazinul tău online fără plată lunară. Plătești o singură dată și ai propriul tău magazin optimizat SEO și cu sute de funcționalități.

 

În maxim 15 zile ai magazinul online la cheie

Când cumpărați o licență de magazin online nu veți avea costuri ascunse sau lunare. Plătiți o singură dată și magazinul este al dumneavoastră. Pentru totdeauna.

Administrare ușoară

Panoul de administrare al magazinului este extrem de intuitiv. Puteți adăuga rapid produse, fotografii de produs, categorii, subcategorii, producători și să configurați metodele de transport și plată într-un timp foarte scurt.

Design modern

Vom realiza magazinul online cu un design unic. Acesta include un design unic pentru varianta desktop si design adaptat pentru telefon mobil și tabletă (responsive).

 

Toate funcțiile incluse

Puteți folosi resursele platformei la capacitate maximă utilizând instrumentele de marketing: vouchere, cupoane de reduceri, puncte recompensă sau rapoarte: raport vânzări sau produse, sistem dedicat pentru returnări, etc.

 

Produse nelimitate

Puteți adăuga produse, categorii, optiuni, filtre si atribute  în mod nelimitat, față de alte soluții de magazin online. Această funcționalitate este disponibilă pe oricare versiune a magazinelor noastre.

 

Accesibil, simplu

Nu trebuie să aveți griji în privința cunoștințelor de programare. Toate funcționalitățile sunt pregătite, verificate și funcționale. Aveți la dispoziție secțiunea membri cu tutoriale despre funcțiile importante ale magazinului.

 

Opțiuni și filtre

Indiferent de pachetul pe care il alegeți, veți beneficia de posibilitatea nelimitată de a creea filtre și opțiuni produselor din magazin. Aceste funcționalități sunt utile în selectarea sau filtrarea produselor după anumiți parametri.