Creare magazine online

Indrazneste sa crezi si alege un magazin online complet, dezvoltat pe o platforma de ecommerce optimizata pentru vanzari!

Platformă de magazin online la cheie

Produse și categorii, comenzi, conturi clienți, rapoarte si sute de funcționalități. Totul nelimitat!

Magazin online cu un design atractiv

Calitatea imaginilor și temele spectaculoare vor oferi magazinului online un aspect atrăgător pentru orice utilizator. Aspectul unitar al paginilor magazinului vor determina orice utilizator să petreaca mai mult timp navigând printre produse.

Acces securizat la date

Calitatea imaginilor și temele spectaculoare vor oferi magazinului online un aspect atrăgător pentru orice utilizator. Aspectul unitar al paginilor magazinului vor determina orice utilizator să petreaca mai mult timp navigând printre produse.

Design adaptat pentru dispozitive mobile

Este esențial ca paginile magazinului online să se vizualizeze corect de pe orice dispozitiv mobil (smartphone, tabletă). Se estimează că peste 70% dintre utilizatori accesează un website prima dată de pe un dispozitiv mobile. Așadar, prima impresie contează!

Fără cunoștințe tehnice

Nu trebuie să aveți noțiuni de programare. Toate funcționalitățile magazinului online sunt la un clic distanță putând fi accesate dintr-o pagină web.

Produse și categorii nelimitate

Magazinul permite adăugarea unui număr nelimitat de produse, categorii, opțiuni, filtre și atribute. Această funcționalitate este limitată numai de capabilitățile hardware ale providerului de hosting.

URL-uri prietenoase

Sunt link-uri ușor de memorat de către vizitatori magazinului online. Avantajul acestor link-uri constă în faptul că sunt indexate mai eficient de către motoarele de căutare ce aduc un plus de trafic magazinului.

Upgrade magazin online

Magazinele online trebuie să țină pasul cu noile tehnologii și regulile existente în acest moment. Upgrade-ul magazinului și a modulelor la ultima versiune este o condiție esențială pentru ca produsele din website să rămână în top căutări.

Auditare magazin online

Nu înțelegeți din ce cauză bounce rate este mare? Nu știți care sunt probleme magazinului online? Magazinul este „spart” des de hackeri? Atunci, aveți nevoie de un audit complet al website-ului pentru a afla care sunt problemele și care ar putea fi soluțiile.

Optimizare magazin online

Viteza de încărcarea a paginilor, utilizarea unui certificat SSL, pagini cu date structurate incluse, metadate și descrieri corecte, sitemap-uri construite corect, pot determina ca produsele din magazinul online să se afișeze pe primele poziții în căutările utilizatorilor pe Google.

Esti gata sa discutam despre afacerea ta?

Spune-ne cum te numesti, alege modalitatea de comunicare si te voi contacta in cel mai scurt timp.

0765 704 704

Luni - Vineri 10:00 - 19:00

office(at)websiteup.ro