Logo si Grafica

Oferim unicitate brandului, prin crearea de logo-uri care sa consolideze imaginea si increderea clientilor in afacerea ta.

Sigla reprezentativa

Tentatia utilizarii unei sigle gratuite sau a unui logo invechit versus optarea pentru serviciul de creare logo profesional este mare. Alegand o sigla gratuita poti ajunge in mai multe situatii nefavorabile pentru brandul tau – aceasta se poate identifica si cu imaginea altui business care a abordat aceeasi strategie, petru ca nu este 100% personalizata, nu se va declina facil pentru a sustine campania de promovare – aplicare pe bannere, mesh-uri, roll-upuri, placute metalice, iar schimbarea siglei gratuite cu un logo profesional va anula eforturile de branding realizate pana in momentul respectiv si va induce confuzie in randul publicului tau tinta. Asadar, te sfatuim sa alegi de la bun inceput serviciile noastre de creare logo pentru o sigla impecabila, care sa iti reprezinte brandul pe termen lung!

Tipografie logo

Un logo poate fi reprezentat de o sigla si un nume, de o sigla si un USP (unique selling proposition) sau doar de numele brandului. Astfel, tipografia logo-ului este deosebit de importanta si trebuie sa corespunda imaginii si domeniului de activitate. Pentru nise precum magazine de mobila, ansambluri rezidentiale, fashion sau parfumerii, cele mai cunoscute logo-uri sunt reprezentate in intregime de numele sau intialele brandului scrise cu un font personalizat, care reprezinta conceptul general al brandului. De cele mai multe ori, acest font este unul minimalist: H & M, Sephora, Ikea. La polul opus, tipografia logo-ului aduce in prim plan fonturi cursive sau in stil baroc in cazul salilor de evenimente, restaurantelor sau brandurilor de bijuterii. Alegerea tipografiei potrivite este o parte critica a procesului de logo design.

Paleta de culori

Stiai ca 85 % dintre utilizatori considera culoarea cel mai important factor in decizia de achizitie? Asadar, culoarea logo-ului reprezinta o parte integranta a acestei decizii si poate creste recunoasterea marcii cu 80%. Studiile legate de psihologia culorilor au demonstrat faptul ca nuantele alese pentru sigla si fontul utilizat in cadrul logo-ului declanseaza in mod reflexiv anumite asociatii in mintea utilizatorilor si pot contribui decisiv la strategia de marketing. Cele mai comune culori (folosite de catre primele 100 marci de top din lume) sunt albastrul, rosul, negrul (+ gri / argintiu) si galbenul (+ auriu). Minimalismul este si el considerat de impact la nivelul cromaticii, aproximativ 90% dintre aceste marci folosind nu mai mult de doua culori in conceperea logo-ului.

Integrare in layout

Conceperea unui logo unic reprezinta o prima etapa in creionarea identitatii brandului tau, insa la fel de importanta este integrarea acestuia in layout-ul site-ului de prezentare sau a magazinului tau online. Anumite solicitari pe care le primim din partea clientilor nostri se refera la stilizarea unui logo astfel incat acesta sa se integreze nativ in noul proiect de web design pe care il concepem. In aceste situatii, noi ne asiguram de faptul ca sigla si tipografia logo-ului sunt in armonie perfecta cu estetica site-ului, dar si cu directia materialelor de promovare in care se va folosi logo-ul ulterior. In momentul in care realizam un logo de la zero, pe care nu trebuie sa-l integram intr-un layout, departamentul nostru de grafica incearca sa creeze o amprenta unica si inconfundabila, dar fara a renunta la versatilitate (pentru a fi posibile schimbari ulterioare si integrarea intr-un layout la momentul oportun).

Pachete logo design

Esti gata sa discutam despre afacerea ta?

Spune-ne cum te numesti, alege modalitatea de comunicare si te voi contacta in cel mai scurt timp.

0765 704 704

Luni - Vineri 10:00 - 19:00

office(at)websiteup.ro